Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Ongediertebestrijding in België

Last van vervelend ongedierte? Dan zit u goed bij Traas Ongediertebestrijding! Al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de preventie van ongedierte en het bestrijden van ongedierte zoals knaagdieren en houtaantastende insecten. Onze gecertificeerde en gediplomeerde ongediertebestrijders gebruiken de nieuwste methodes en hun gedegen vakkennis om uw problemen met ongedierte snel en effectief op te lossen.

Waar zijn wij goed in?

Ongediertebestrijding

Traas Ongediertebestrijding

Heeft u (over)last van ongedierte en/of wilt u problemen met ongedierte voorkomen? Dan bent u bij ons op het goede adres! Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het voorkomen, bestrijden en het weren van alle soorten ongedierte door heel België. Hierbij kunt u o.a. denken aan: het weren en bestrijden van: muizen, ratten, mieren, spinnen, wespen(nesten), vogels, mollen en woelratten, klustervliegen, bedwants en zilver- en papiervisjes, maar ook het bestrijden van houtaantastende insecten zoals: houtworm, boktor, bonteknaagkever en de spinthoutkever.


Building Care

Traas Ongediertebestrijding

Bij Traas Building Care dragen we zorg voor uw woning, bedrijfspand, overheidsgebouw of historisch bouwwerk. Met o.a. houtconservering tegen hout aantastende insecten en zwam, houtconditiebeoordelingen, Polymeer-chemisch houtherstel, oplossen van vochtproblemen door aanbrengen van kruipruimte isolatie en injecteren tegen optrekkend vocht. Daarnaast zijn we zeer actief op het gebied van knaagdierwering en vogelwering.


Nature Care

Traas Ongediertebestrijding

Steeds vaker krijgen wij vragen of wij ook ongedierte op een natuurlijke manier kunnen bestrijden of weren. Traas Nature Care biedt hierin verschillende natuurlijke alternatieven voor.


Knaagdierwering

Traas Ongediertebestrijding

Blijvend overlast van ongedierte zoals ratten en muizen? Dan is knaagdierwering de oplossing. Wij hebben een professionele weringsploeg die dagelijks deze werkzaamheden uitvoeren en dus alle kneepjes van het vak kennen.


Social Media

Deel deze pagina op Social Media: