Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Houtherstel

Je kent het wel, er is maar één onderdeel kapot en we gooien het in het geheel weg. Zonde, want vaak zitten er nog bruikbare onderdelen bij, of het het beschadigde onderdeel kan nog versterkt worden.

Heb je ooit wel eens kozijnen gezien die volledig onbruikbaar zijn geworden? Nee, wij ook niet, maar vaak worden ze wel compleet vervangen. En dat vinden wij nou zonde! Zonde van het geld, maar vooral ook zonde van het kozijn.Wij adviseren dan ook om er een specialist van Traas naar te laten kijken en die te laten beoordelen of rotte en/of aangetaste delen van het hout hersteld kunnen worden door onze epoxy techniek. Op deze manierkan voorkomen worden dat het hele kozijn vervangen wordt, terwijl dit niet nodig is.

Op deze foto is een mooi voorbeeld te zien. De staanders op deze foto zouden in zijn geheel vervangen zijn als er geen contact was opgenomen met Traas. Gelukkig waren onze specialisten erop tijd bij en konden zo aangeven dat gedeeltelijk houtherstel voldoende zou zijn. Het compleet vervangen betekent vaak niet een definitieve oplossing. Op lange termijn en soms zelfs op korte termijn doet het probleem zich opnieuw voor en zal het hout opnieuw aangetast worden.

Deze klus is voor de opdrachtgevers goedkoper uitgevallen doordat er is gekozen voor gedeeltelijk herstel. Er is namelijk een klein deel vervangen door epoxy. Hierdoor zijn er kosten bespaard en op qua uiterlijk ziet het er hetzelfde uit, uiteraard na wat schilderwerk. En nog een voordeel is, dat de epoxy ervoor zorgt dat het hout nu niet meer zal rotten..

Schroom niet en neem contact met ons op, onze specialisten helpen u graag!

Social Media

Deel deze pagina op Social Media: