Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Knaagdierwering

Regelmatig worden wij door eigenaren van winkelcentra, supermarktketens en grootwinkelbedrijven ingeschakeld om een muizen- of een rattenprobleem aan te pakken. Vaak gaat het om jarenlange overlast die niet alleen met bestrijdingsmiddelen op te lossen is.

Voorkomen
Om te voorkomen dat ongedierte blijft binnen komen, zal er altijd eerst een inspectie worden uitgevoerd. Tijdens deze inspectie, zal overal gekeken worden waar zich eventuele problemen zich kunnen voor doen. In het bijzonder zal er gelet worden op open ruimtes (ook boven de plafonds) en gaten (ook in de meterkast) waardoor ongedierte eventueel door naar binnen kan komen. Voor de duidelijkheid, zullen alle probleempunten worden gefotografeerd.

De genomen foto's zullen vervolgens worden verwerkt in een inspectierapport, die u enkele dagen na de inspectie zult ontvangen. Naast de situatiefoto's zal er tevens een plan van aanpak inclusief begroting worden toegevoegd, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Sluiproutes
Boven de plafonds zijn vaak sluiproutes te vinden, omdat daar meestal geen afscheidingen zijn tussen de verschillende ruimtes. Meestal adviseren wij om boven de plafonds en onder de vloeren gesloten compartimenten te maken. Bij supermarkten adviseren wij ook om afscheidingen te maken tussen het magazijn de winkel en kantine, zodat er drie gesloten delen ontstaan. Ook moetende wanden zelf afgesloten zijn, zodat er geen routes ontstaan in de wanden. Kabeldoorvoeren van kassa's en weegschalen die boven het plafond uit komen dienen natuurlijk ook afgedicht te worden.

http://www.traasongediertebestrijding.nl/assets/images/Knaagdierwering/Afgedichte%20sluiproute%20boven%20het%20plafond%20.jpghttp://www.traasongediertebestrijding.nl/assets/images/Knaagdierwering/Kabelgoten%20worden%20dicht%20gezet%20met%20Traas%20muisstop.jpg

http://www.traasongediertebestrijding.nl/assets/images/Knaagdierwering/Kandalures%20zijn%20vooak%20open%20(voor).jpgKandalures dichtgezet met een stuk hout (na)

Open doorvoeren binnenhttp://www.traasongediertebestrijding.nl/assets/images/Knaagdierwering/Tochtstrippen%20worden%20vaak%20vergeten.jpg

Elk probleem is oplosbaar
Wij zijn ervan overtuigd dat elk probleem oplosbaar is in combinatie met wering. Zelfs wanneer je als winkel “alleen” bent in een winkelcentrum, kun je je eigen winkel zodanig dicht maken met de juiste materialen, zodat je geen problemen (meer) hebt. Heeft u die winkel? Wij durven de uitdaging aan!

Evi van der Graaf

Meer informatie over ongedierte

Social Media

Deel deze pagina op Social Media: