Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Knaagdierwering tegen muizen en ratten

Gepiep, geknaag en ontzettend snel: muizen en ratten. Ze komen binnen via de kleinste gaten en kieren en bestrijden heeft dan vaak geen nut. Knaagdierbestrijding met allerlei openingen in het pand, is als dweilen met de kraan open.

Voorkomen is beter dan genezen, oftewel: weren is beter dan bestrijden. Wij helpen u graag bij weren. Om te kijken waar de openingen zitten, voeren wij eerst een uitgebreide inspectie uit waarna u een inspectierapport met foto’s ontvangt. Aan de hand van dit rapport kan een plan van aanpak worden opgesteld met uiteraard ook een begroting. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u direct waar u aan toe bent.

Qua kostenpost is het misschien best wel een investering om alles muisdicht te maken, maar gelukkig is het wel een investering die het meer dan waard is. Het aanbrengen van wering geeft namelijk een langdurige oplossing. Dit houdt de knaagdieren buiten de deur en zorgt dus voor minder onvoorziene kosten. Vaak worden wij opnieuw ingeschakeld door de bedrijven waar we al eerder voor gewerkt hebben op het moment dat zij aan verbouwing of nieuwbouw doen. Bij een verbouwing kunnen namelijk opnieuw gaten en kieren ontstaan. Het zou natuurlijk zonde zijn om deze open te laten.

Is het na het aanbrengen van wering afgelopen? Nee, nog niet helemaal. Vaak moet er na de eerste weringsactie een grote bestrijdingsactie plaatsvinden. Op deze manier kan je ook daadwerkelijk met een schone lei beginnen en goed in kaart brengen of het aanbrengen van wering wel of niet heeft geholpen. Muizen kunnen altijd meekomen met de vracht natuurlijk, daarom is het raadzaam om voor periodieke controles te kiezen. Dit gebeurt minimaal 8 keer per jaar.

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder muizenprobleem op te lossen is, zeker in combinatie met wering. Heeft u een probleem met muizen of ratten? Wij gaan graag elke uitdaging aan!

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn
Wespen overlast