Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Knaagdierwering muizen en ratten

Doordat ze klein van stuk zijn kunnen knaagdieren zoals muizen en ratten al snel een pand binnenkomen via een kleine opening. Hun snelle voortplanting zorgt er weer voor dat dit al snel veranderd in overlast. Nou is bestrijden met gaten en kieren in het pand hetzelfde als dweilen met de kraan open.

Na het uitvoeren van een inspectie, kunnen wij goed in kaart brengen wat de probleemgebieden binnen uw pand zijn. Veel gebouwen zoals winkelcentra en supermarkten ervaren dit probleem. En na jarenlange bestrijding dat uiteindelijk ook niets oplost, zakt de moed ze in de schoenen. Geheel begrijpelijk ook.

Na het opsporen van de probleemgebieden, zal onze specialist foto’s maken van deze punten en deze verwerken in het inspectierapport. Het inspectierapport zult u van ons na enkele dagen per mail ontvangen. In het rapport ontvangt u behalve de situatiefoto’s, ook een plan van aanpak dat door onze specialist is opgesteld, uiteraard inclusief begroting. Dit doen wij om te voorkomen dat u voor verassingen komt te staan, en direct weet waar u aan toe bent.

De knaagdieren weten zich goed te verplaatsen via sluiproutes. Vaak bevinden die routes waardoor ze sluipen boven het plafond. De oorzaak hiervan is gebrek aan scheidingswanden boven het plafond, dit adviseren we wel te laten plaatsen, maar ook onder de vloer. Zodra dit verschillende compartimenten zijn wordt het voor de muis of rat lastig tot onmogelijk om een bepaalde ruimte binnen te komen.

Het laten plaatsen van knaagdierwering kan (afhankelijk van het aantal probleempunten), een grote investering zijn. Echter is het prijziger om jarenlang te blijven bestrijden terwijl muizen en ratten op allerlei manieren het gebouw binnen kunnen komen. Hierdoor houdt het probleem nooit op en blijft u alsmaar betalen.

Na kleine of grote verbouwingen kan het zijn dat er weer nieuwe gaten en kieren ontstaan. Dit betekent dat wij opnieuw moeten worden ingezet, zodat het pand weer muisdicht gemaakt kan worden. Zo een eerste weringsactie gaat vaak gepaard met een grote bestrijdingsactie, om al het ongedierte wat al binnen zit te bestrijden. Zo krijgt u 100% controle over de situatie.

In principe zou je denken dat als alle gaten en kieren dicht zijn, er geen knaagdieren meer op visite kunnen komen. Dat is niet het geval, maar wel aanzienlijk minder. Ongedierte kan namelijk ook meekomen met de vracht en zo bijvoorbeeld uw magazijn binnendringen. Door bij ons een contract aan te gaan voor ongediertepreventie komen wij 8 keer per jaar een periodieke controle uitvoeren. Zo kan de last beperkt blijven.

Social Media

Deel deze pagina op Social Media: