Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Kruipruimte isolatie

Ooit wel eens goed naar je behang gekeken en gedacht: “Wat is dat voor rare vlek op het behang? Heeft dat er altijd al gezeten?” Als dat zo is, kan je wel eens te maken hebben met schimmel op het behang. Schimmel?! Ligt er dan eten te rotten achter het behang? Nee zeker niet, althans meestal niet...

Meestal heeft dat te maken met vocht in huis. Het vocht gaat schimmelen en dit is vaak ook te herkennen aan een vieze geur. De lucht in huis ruikt dan wat muf. Behalve dat deze lucht niet heel bevorderlijk is voor je gezondheid trekt het ook nog eens onaangename beestjes aan.

Wanneer er sprake is van een vochtige kruipruimte, trekt dat namelijk zwammen, zilvervisjes, muggen en nog vele andere insecten aan. Hier moet dus wat aan gedaan worden!

kruipruimte isolatie door Traas

Is dit pobleem op te lossen? Ja zeker. Traas Building Care heeft veel ervaring in het isoleren van kruipruimtes op een effectieve manier. Dit wordt gedaan door middel van isolatiechips op basis van gerecycled polystyreen met een zeer hoge isolatiewaarde. Deze isolatiechips dienen goed als vloerisolatie kruipruimte, waardoor vochtschade aan uw woning en leidingen onder de vloer voorkomen worden.

kruipruimte isolatie met isolatiechips

Aangezien jaarlijks veel vaste lasten weer stijgen is het wel zo fijn als er ergens op bespaard kan worden. Met het laten aanbrengen van kruipruimte isolatie ga je namelijk niet alleen het vochtprobleem tegen, maar ook warmteverlies via de bodem. Dit resulteert uiteindelijke in lagere energiekosten. Een investering die vele voordelen biedt dus!

Bernice Balendiran

Meer informatie over ongedierte

Social Media

Deel deze pagina op Social Media: