Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Spinnen

Ken je dat gevoel? Dat je heerlijk door je huis heen loopt en ineens door een spinnenweb heen wandelt, of dat je je was uit de wasmand haalt en daar ineens zo een grote, zwarte, harige spin uitkruipt of dat je bedrijfspand er heel netjes uitzag aan de buitenkant en het nu ineens vol zit met spinnenwebben en spinnennesten?

Dat gevoel dus, daar houden de meeste mensen niet van.

Spinnen zijn echter naast hele, eng uitziende wezentjes ook heel nuttig. Ze regelen voor je open raam toch een hoop muggen en ander vliegende insecten weg.

In de herfst zijn hun webben schitterend fotomateriaal met die dauwdruppels in hun web.

Maar een feit is dat een spin 100 tot 200 eitjes kan leggen in hun “nest” en dat deze spinnetjes ook graag terugkomen op de plek waar ze zijn geboren. Nou is dat in een tuin of park niet zo heel erg maar aan je huis of bedrijfspand is dat toch een heel ander verhaal.

Naast dat het irritant is dat je continue door het spinnen rag heenloopt ziet het er ook niet echt representatief uit, gelukkig kunnen wij daar wat aan doen.

Hoe wij te werk gaan?

Wij werken buitenshuis, zodat u uw huis/bedrijfspand niet uit hoeft te zijn. Het enige wat er van u verwacht wordt is dat de plaatsen die behandeld moeten worden vrij zijn van spinraggen en vuil. Na de behandeling kunt u gewoon uw ramen zemen. Het is echter verstandig om de eerste 6 weken de behandelde plekken te ontzien. Ons product is transparant en laat dus geen vlekken achter. Bovendien is het 100% biologisch afbreekbaar en heeft het geen negatieve invloed op planten.

Heeft u problemen met of last van spinnen? Laat een van onze specialisten uit uw regio een inspectie uitvoeren. Of wilt u meer informatie over spinnenwering? Neem contact op met onze specialist in het weren van spinnen.

Wij zijn bereikbaar onder nummer 088 - 22 121 22.

Catelijne Boer-Verkerk

Commercieel medewerkster

Social Media

Deel deze pagina op Social Media: