Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Vliegenlampen

Er zijn veel soorten vliegen. Denk bijvoorbeeld aan kamervliegen, klustervliegen, latrinevliegen. Ze leven allemaal in een ander seizoen of komen op andere dingen af. Dit betekent dus ook dat je met één soort vliegenlamp niet alle vliegen kunt vangen. Voor het vangen van klustervliegen bijvoorbeeld, hebben wij een speciale klustervliegenlamp. En ook bij iedere omgeving of pand past weer een ander type lamp, afhankelijk van de grootte en de functie van de ruimte etc.

Traas Pro lamp
Waarschijnlijk onze bekendste lamp, de Traas Pro lamp. Deze unieke lamp heeft een moderne RVS design en past daarmee perfect in kantoorgebouwen, winkels, horecagelegenheden en industriële omgevingen. De lamp heeft een bereik van 80 m2 en vangt 24 uur vliegen, muggen en motten. Het is een kleefplaatmodel en is voorzien van breukvrije tl-buizen. De Traas Pro dient als wandlamp en is gemakkelijk te onderhouden.

Aura lamp
De Aura lamp is het best te beschrijven als elegant en stijlvol. De lamp is moeilijk te onderscheiden van een reguliere wandlamp. Hij is gemaakt van geborsteld staal en ook deze lamp is gemakkelijk te onderhouden. Door middel van het groene ligt trekt deze vliegenlamp 360 graden vliegen aan. Het bereik van deze lamp is 40 m2.

Basis 40 lamp
De Basis 40 is een stevige lamp met metalen behuizing. De lamp dient voor gebruik in huis, kantoor, winkel of restaurant. De lamp is enkel geschikt voor wandmontage en heeft net als de Aura lamp een bereik van 40 m2.

Insect-o-cutor klustervliegen
De insect-o-cutor lamp is het monster dat klustervliegen vangt. De klustervliegenlamp wordt geleverd inclusief RVS opvangbank en 2x15 watt TL’s. Daarnaast is het ook mogelijk om er een battshield bij te bestellen, dit is een extra fijn rooster dat dwergvleermuizen uit de lamp houdt. (Aan te bevelen in donkere grote kappen).

Bekijk hier de vliegenlampen in onze webshop.

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn