Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Vlooien

Vlooien, bij het idee alleen al krijgen we de kriebels. Maar ja, zeker zo nu na de vakantie is het een vaak voorkomend probleem. Je huisdier was niet thuis en de vlooien wel en hebben zich explosief vermeerderd in uw afwezigheid en bij binnenkomst na een heerlijke vakantie worden jullie besprongen door deze vlooien. Want deze vlooien geven graag een proefbeet aan nieuwe gastheren.

Vlooien zijn kleine diertjes die nauwelijks zichtbaar zijn. Ze leven vaak op katten en honden waardoor ze binnen in de woning terecht komen. De eitjes worden in de woning gelegd, in naden en kieren, in de vloerbedekking, in de kleedjes in de hondenmand en de krabpaal van katten. Regelmatig worden mensen gebeten door een vlo waardoor er irritatie ontstaat. In sommige gevallen kan dit echt een plaag worden.

Vlooien voorkomen

Het voorkomen van vlooien is vrij gemakkelijk. Bij de dieren arts of dierspeciaalzaken kan er informatie en middelen ingewonnen worden, om uw dieren te behandelen tegen vlooien en een plaag te voorkomen. Dagelijks goed stofzuigen, zeker na een vakantie helpt ook zeker om vlooien te voorkomen.

Vlooien bestrijding

Kleden en matten uit de honden- en kattenmand in de zon hangen en goed uitkloppen. Als het mogelijk is deze uitwassen bij 60°C. Zorgvuldig stofzuigen en de stof zak weggooien. Bestrijding uitvoeren door middel van een oppervlakte behandeling. Ook het behandelen van huisdieren moet zeker gebeuren, omdat anders het probleem weer snel terug zal keren.

Heeft u toch nog de kriebels en dus overlast van deze beestjes? Dan is de beste oplossing; contact op te nemen met Traas, wij helpen u graag van uw overlast af!

Meer informatie over ongedierte

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn