Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Vochtproblemen en kruipruimte isolatie

Heeft u al een tijdje een rare vochtige plek op uw behang, constant koude voeten door de koude vloer of hangt er een muffe lucht in huis, dan kan het zijn dat u last heeft van vocht in huis/bedrijf.

Wist u dat dat vocht zwammen, zilvervisjes (zie onze blog van vorige week), muggen en andere insecten aantrekt? En dat het daarom eigenlijk echt noodzakelijk is om hieraan iets te doen?

De beste manier om van dit vochtprobleem af te komen is uw kruipruimte te isoleren.

Wij doen dit door middel van het aanbrengen van chips is uw kruipruimte. Deze chips zijn op basis van gerecycled polystyreen met een zeer hoge isolatiewaarde.

Dit zorgt voor een droge kruipruimte en voorkomt gelijk vochtschade aan uw woning en leidingen onder de vloer. Bijkomend voordeel is dat daardoor warmteverlies door de bodem wordt tegengegaan, waardoor uw vloer warmer blijft en uw energiekosten worden bespaard en u houdt uw voeten lekker warm. Allemaal plus momenten.

De voordelen van polystyreen-chips zijn:

  • Besparing op energiekosten
  • Meer comfort en gezondheid
  • Drogere kruipruimte
  • Goed voor het milieu
  • Vermijding reparatiekosten
  • Kruipruimte blijft toegankelijk
  • En er is geen ontwikkeling van muggenlarven mogelijk

Wist u ook dat als u nu investeert in het isoleren van uw kruipruimte dat dat zich op termijn terugverdiend door de nu alsmaar stijgende gasprijzen?

Deze chips zorgen tevens voor een vermindering van vochtverdamping in de kruipruimte. Het dauwpunt ligt onder de isolatieruimte en zorgt dat de bovenkant droog blijft. Ons advies is dan ook om ook ventilatie aan te brengen boven de chips van minimaal 8mm2 per m2 vloeroppervlakte. Indien gewenst kunnen wij ook dit voor u verzorgen.

Wenst u meer informatie omtrent deze kruipruimte isolatie en de mogelijkheden daaromheen, bel ons dan op nummer 088 22 121 22 of mail ons naar info@traas.nl.

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn