Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Voorkom overlast met vogelwering

Overlast van vogels zorgt niet alleen voor vervuiling, schade en ergernis, maar ook voor hoge kosten. Het continue blijven repareren van de schade en vervuiling kan behoorlijk in de kosten oplopen. En gezien de vogels ieder jaar weer terug komen op dezelfde plek is dit een gebed zonder eind.

Bij vogeloverlast is het belangrijk om het probleem aan te pakken bij de bron. Dit betekent dat het belangrijker is om te voorkomen, dan om achteraf steeds de schade te herstellen. Begin bij het begin en denk eens na over het weren van vogels.

Bij Traas bieden we verschillende vormen van vogelwering aan.

  • Avishock
  • Netten
  • Vogelschroot
  • Pinnen

Avishock
Avishock is een elektrische manier van vogelwering. Het kastje zend om de 1,3 seconde een elektrische schok van ongeveer 1 seconde. Deze schok zorgt ervoor dat de vogels weg vliegen en ook weg blijven. Deze manier van weren brengt geen schade toe aan de vogels. Wat zijn de voordelen van Avishock?

Avishock is duurzaamk, diervriendelijk en snel aangebracht. Doordat het systeem erg flexibel is, kan het in iedere hoek gebogen worden en doordat de vogels niet meer terugkeren, werkt het zeer efficiënt.

Netten
Het weren met netten wordt gezien als één van de meest effectieve en duurzame manieren om vogels te weren. De netten zijn gemaakt van UV stabiel 12/6 polyethyleendraad. Het net is ontwikkeld om in allerlei weersomstandigheden werkzaam te blijven. Ze zijn leverbaar in 3 verschillende kleuren, namelijk zwart, wit of steenkleur.

Vogelschroot
Dit zijn strippen van kunststof of aluminium. De vogelschroten worden gemonteerd tussen dakgoten, onder dakpannen en in de kieren en naden. De strippen zijn 1 meter lang en wordt vaak gebruikt in combinatie met op maat gemaakte aftimmering voor een efficiënte manier van vogels weren.

Pinnen
De vogelpinnen worden gemaakt van duurzaam materiaal. De voet van de pinnen is van heel bestendig polycarbonaat gemaakt en is daarmee bestand tegen UV-stralen. De pinnen zelf zijn van hoogwaardig roestvrij staal en worden met behulp van speciale kit of schroeven op de randen gemonteerd.

Uiteraard kunnen wij ook vogelwering aanbrengen onder en rondom zonnepanelen!

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn
Wespen overlast