Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Duurzame kozijnreparatie met Repair Care

Vervangen of repareren?

Wanneer u overweegt uw kozijnen te vervangen, is het verstandig om allereerst na te gaan, of uw kozijnen er daadwerkelijk ook zo slecht aan toe zijn. Gemiddeld gezien, is het namelijk zo dat slechts 5% van het kozijn in een slechte staat verkeerd. Wanneer u plannen heeft om uw kozijnen te laten vervangen, is het wellicht verstandig om eerst te (laten) controleren of dit wel noodzakelijk is. Indien u zelf niet zeker bent, of uw kozijn nog te repareren valt, kunnen wij dit voor u komen controleren.
De kosten voor deze inspectie bedragen € 75,- per woning. (Wanneer wij de opdracht voor u mogen uitvoeren, zullen de inspectiekosten komen te vervallen.)

Waarom Repair Care?

Doordat Repair Care een aantal speciaal ontwikkelde epoxy-producten (speciaal voor houtreparaties), alsmede complete onderhoudssystemen heeft ontwikkeld, is het mogelijk om houtwerk duurzaam te maken, te behouden en te renoveren. Kostbare vervanging van kozijnen en andere gevelelementen kan hiermee dan ook vermeden worden. Naast de positieve gevolgen voor uw onderhoudsbudget, spaart u daarnaast ook nog eens het milieu!

De werkwijze

Bij het gebruik van Repair Care International wordt het aangetaste hout verwijderd en vervangen door speciale epoxypasta. Na uitharding heeft deze dezelfde eigenschappen als het hout en kan eenvoudig worden overgeschilderd. Na de reparatie is er geen verschil meer zichtbaar.

Gekwalificeerde mensen

Repair Care Internationaal leidt al jarenlang bedrijven op voor het juist uitvoeren van een reparatie. Alle medewerkers van Traas Building care hebben deze opleiding met succes afgerond. Wij kunnen u dus prima adviseren over zowel reparatie als preventie!

Meer informatie?

Wenst u meer informatie, download dan hier onze folder of neem dan contact op.

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn
Traas preventieplan