Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Kruipruimte isolatie

Zorg voor een droge en geïsoleerde kruipruimte

Als u last heeft van schimmel op het behang of een muffe lucht in huis, dan kan het zijn dat u vocht in huis heeft. Vocht trekt zwammen, zilvervisjes, muggen en andere insecten aan, dus is het zaak om hier wat aan te doen.

Isoleren

Wij isoleren uw huis op effectieve wijze door het aanbrengen van chips in uw kruipruimte. Deze chips op basis van gerecycled polystyreen met een zeer hoge isolatiewaarde.
Dit zorgt voor een droge kruipruimte en voorkomt hierdoor vochtschade aan uw woning en leidingen onder de vloer. Warmteverlies via de bodem wordt tegengegaan, waardoor uw vloer warmer blijft en energiekosten worden bespaard.

De voordelen van polystyreen-chips:

  • Besparing op energiekosten
  • Meer comfort en gezondheid
  • Drogere kruipruimte
  • Goed voor het milieu
  • Vermijding reparatiekosten
  • Kruipruimte blijft toegankelijk
  • Geen ontwikkeling van muggenlarven mogelijk

Lagere energierekening

De gasprijs is de afgelopen jaren met gemiddeld 8,7% gestegen en dit zal de komende jaren naar verwachting doorzetten. Het investeren in kruipruimte isolatie is dan ook iets wat zichzelf (op termijn) terugverdiend!

Isoleren is ventileren

De chips zorgen voor een vermindering van vochtverdamping in de kruipruimte. Het dauwpunt ligt onder de isolatieruimte en zorgt dat de bovenkant kurkdroog blijft. Ons advies is om tevens ventilatie aan te brengen boven de chips van minimaal 8 mm2 per m2 vloeroppervlakte. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Meer informatie:

Interesse? Neem contact met ons op, of download hier onze folder (PDF). Wij hebben reeds meer dan 300 referenties op dit gebied!

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn
Wespen overlast