Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Corona protocol Traas

Wat een rare tijd leven we nu in. In een week tijd is ons hele leven veranderd. Waar iedereen eerst heerlijk zijn gang kon gaan, werken we nu allemaal zo veel mogelijk vanuit huis, zijn de scholen dicht, draaien de mensen in de zorg en andere cruciale beroepen overuren om deze coronacrisis het hoofd te kunnen bieden en kunnen we niet meer sociaal bezig zijn.

Voor ons allemaal is dat echt een enorme verandering en doet iedereen zijn best om de economie toch draaiende te houden.

Bij Traas is dat niet anders, ons kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk vanuit huis en zijn wij allemaal “gewoon” bereikbaar via de mail en/of telefoon.

Juist vanwege de risico’s van plaagdieren voor de volks- en diergezondheid en voedselveiligheid, is het van belang dat plaagdierbeheersing kan doorgaan ten tijde van de aanpak van het coronavirus.

Het laten doorgaan van plaagdierbeheersing is noodzakelijk ter ondersteuning van bedrijven en organisaties met vitale processen en cruciale beroepsgroepen. Daarnaast is ook een veilige en gezonde werkomgeving en publieke ruimte van belang.

Ons protocol aangaande het Corona virus:

 • Traas Ongediertebestrijding, Building Care en Nature Care volgen de strikte richtlijnen van het RIVM en NVPB (Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven)
 • Onze collega’s van de buitendienst
  • Temperaturen zich dagelijks
  • Houden 1,5 meter afstand met onze klanten
  • Geven géén handen
  • Dragen blauwe handschoentjes bij binnenkomst bij klanten
  • Poetsen tussendoor en na ieder gebruik de I-pad
  • Houden pauze in hun auto en niet in de bouwkeet of kantine van onze klanten

Wij nemen voorzorgsmaatregelen omwille van onze eigen, maar ook uw veiligheid. Wij vragen uw medewerkers hierin ons te ondersteunen.

Om onze buitendienstcollega’s ook veilig hun werk te kunnen laten doen, vragen wij u het volgende:

 • Als wij een afspraak bij u hebben maar u heeft gezondheidsklachten welke verband houden met het coronavirus vragen wij u om de afspraak in goed overleg met ons te verzetten.
 • Respecteer de door het RIVM gestelde maatregelen.

Dan rest ons nog te zeggen, blijf zoveel mogelijk thuis en zorg goed voor u en uw medemens waar mogelijk.

Bekijk onze pagina over het ontsmetten van uw bedrijf.

Download onze flyer

Bel Traas voor meer informatie 088-22 121 22

Veilig afstand houden

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn
Traas preventieplan