Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Nieuws

Hier vindt u al onze nieuwsberichten over het bestrijden van ongedierte.

Ook leest u hier artikelen over Traas uit kranten en magazines en bekijkt u video's van TV programma's en reclamevideo's waarin Traas de hoofdrol speelt. De laatste aanbiedingen uit onze webshops zijn hier te vinden. Tevens kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief die vol staat met nieuws, tips en aanbiedingen op het gebied van ongediertebestrijding.

Maatregelen Covid

Gratis Traas Tourposter

  • donderdag 24 juni 2021

Aankomend weekend start de 108e Tour de France! Speciaal voor de tourliefhebbers hebben wij een Traas Tourposter ontwikkeld.

Lees meer...

Zeeuwse Emergo

Zeeuwse Emergo Innovatieprijs Rattenhotel

  • vrijdag 30 oktober 2020

Vandaag pitchten studenten van HZ University of Applied Sciences hun bevindingen aan de jury van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Afgelopen weken bezochten zij in groepen de bedrijven van de genomineerden…

Lees meer...

Aziatische hoornaar

Aziatische Hoornaar verwijderd in Veenendaal

  • dinsdag 22 september 2020

Onder toeziend oog van de vele buurtbewoners en de pers is dit mooie nest van de Aziatische hoornaar vandaag verwijderd in Veenendaal. Een oplettende bewoner wist door uitvoerig onderzoek het nest te lokaliseren…

Lees meer...


Watervillage insecten hotel

Mooie schenking aan Roompot

  • dinsdag 9 juni 2020

In juni 2019 opende Roompot hun nieuwe hoofdkantoor in Goes. Bij een opening horen natuurlijk cadeaus. Wij hebben voor één van hun parken een insectenhotel en diverse vogelvoorzieningen geschonken.

Lees meer...

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn