Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Aankondiging samenwerking

  • dinsdag 21 juni 2022

Met veel plezier kondigen wij een samenwerking aan tussen Proactief Ongediertebestrijding en Traas Nederland. Vanaf 1 juli slaan we de handen ineen en zullen wij elkaar in Noordoost Nederland gaan versterken. Proactief blijft het vertrouwde gezicht in de regio en Traas zal de back-office activiteiten gaan uitvoeren.

Hiermee versterkt Traas zijn groei en landelijke dekking. Proactief zal door deze samenwerking gebruik kunnen maken van de veelzijdigheid aan keurmerken en certificaten die Traas in zijn bezit heeft. Uiteraard zullen de verschillende werkwijzen worden geharmoniseerd en de kwaliteitsnormen frequent getoetst en geborgd.

Traas is al geruime tijd bezig met het uitbreiden van zijn werkgebied. Het alsmaar toenemende aantal (landelijke) klanten heeft geresulteerd in het zoeken naar lokale partijen voor samenwerking of overname. Peter Traas, oprichter en directeur van Traas ongediertebestrijding, heeft hiervoor een strategisch plan gemaakt met de nadruk op lokale aanwezigheid en hoge kwaliteit door geheel Nederland. “Door deze samenwerking worden er veel efficiency voordelen behaald en dragen we op een positieve manier bij aan de CO2 reductie” aldus bedrijfsleider Stefan Otte.

Steven Popken, eigenaar van Proactief, is zeer blij met de stappen die zijn gezet. Op deze wijze kan hij zijn huidige klanten blijvend verzekeren van kwalitatief goede dienstverlening en continuering van plaagdierbeheersing conform de nieuwste wet- en regelgevingen.

Meer informatie over Traas Noordoost Nederland kunt u vinden op onze website:
traasnederland.nl/traas-noordoost-nederland

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn