Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Een bezoekje van Scalda Groen College

  • maandag 4 maart 2019

Bij ‘een dag bij Traas’ denken veel mensen aan een hele dag ongedierte bestrijden, telefoontjes krijgen over wespennesten of wering aanbrengen. Geen enkele dag is hetzelfde, zeker niet bij Traas en daar zitten natuurlijk ook extra leuke dagen bij.Zo een dag was het bij ons ook maandag 25 februari.

Deze dag was ons pand gevuld met gepraat, gelach en krakende hersenen van studenten. De studenten van de opleiding dierverzorging op Scalda Groen College kwamen bij ons langs. Gesplitst in 2 groepen kregen zij een rondleiding door heel het pand. Het magazijn, de loods en natuurlijk het leukste: onze showroom. De showroom die dient als onze eigen mini museum, een kamer waar je veel kunt zien en vooral veel informatie kunt opdoen.

Uiteraard is de leerzame rondleiding gegeven door onze eigen Hans Wondergem. Met zijn kennis en zoveel passie voor zijn vak kan hij uren volpraten over ongediertebestrijding, preventie en wering, maar ook veel over de leefwijze van allerlei insecten en dieren.

Scalda Groen College, bedankt voor jullie bezoek en interesse! Wij vonden het in ieder geval ontzettend leuk dat jullie er waren.

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn