Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Nieuwe Traas folders!

  • woensdag 14 augustus 2019

Bij Traas zitten we zeker niet stil. Het bedenken van nieuwe werkmethodes en ideeën, daar zijn wij altijd mee bezig. Dag en nacht eigenlijk. Graag willen wij onze recente ontwikkelingen met jullie delen door middel van informatie flyers. Interesse om ze te bekijken? Stuur dan een mail naar commercieel@traas.nl en wij zorgen dat de folders z.s.m. bij u op de mat liggen!

Nestkasten
Omdat nature care bij ons hoog in het vaandel staat hebben wij onlangs een eigen lijn in nestkasten ontwikkeld. Uiteraard kunt u deze bij ons bestellen. De nestkasten hebben een robuuste look en zijn gemaakt van inheems eikenhout van 30 mm dik. Daarnaast hebben ze ook een dakje van verzinkt staal.

Vogelwering onder zonnepanelen
Steeds vaker worden wij benaderd door mensen met zonnepanelen die overlast ervaren van vogels. Uiteraard hebben wij de koppen bij elkaar gestoken om voor dit probleem een passende oplossing te bedenken. Met onze handige methode in vogelwering onder zonnepanelen is vogeloverlast verleden tijd!

Rattenhotels
Overlast van ongedierte wordt een steeds groter probleem op het moment dat lokdozen slachtoffer zijn van vandalisme. Met het plaatsen van rattenhotels in vormen als bloembakken of bankjes hebben wij een manier bedacht om de lokdozen vandalisme bestendig te maken en daarnaast het mooie straatbeeld te behouden.

Horeca
Hygiëne is een heel belangrijk onderdeel in de horeca-branche. Misschien wel het belangrijkste zelfs! Hierdoor zijn ongedierte en horeca geen al te beste combinatie, maar gelukkig kan Traas daar iets aan doen.

Social Media

Deel deze pagina op Social Media: