Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Traas op Contacta 2017

  • dinsdag 26 september 2017

Op 7, 8 en 9 november 2017 maken bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen het verschil tijdens Contacta.nl 2017. Met ruim 350 standhouders en 25.000 bezoekers, is het dé jaarlijkse, zakelijke netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. In ruim 30 jaar weet Contacta.nl bedrijven, organisaties en overheden bij elkaar te brengen. Traas heeft uiteraard dit jaar ook weer een stand op de beurs.

Dit jaar staat ‘maak het verschil’ centraal. Economisch hebben we de wind mee. Het aantal faillissementen neemt af, consumenten geven meer uit en tal van nieuwe mogelijkheden bieden zich aan. Maar welke van deze mogelijkheden maken het verschil voor jouw bedrijf? Het is de kunst om te herkennen welke mogelijkheden bij jouw bedrijf passen.

Met dit jaar onder andere Carlo van der Weijer van TomTom, Olympische winnaar Maarten van der Weijden en vlogger en fashiondeskundige Anna Nooshin.

Komt u ook gezellig langs bij onze stand? Ons standnummer is 715. Een plattegrond vindt u hier en meer informatie over de beurs zelf hier.

Social Media

Deel deze pagina op Social Media: