Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Kakkerlakken bestrijding

Veel kakkerlakken zijn lichtbruin van kleur en is over het algemeen 1 tot 1,5 cm lang. Kakkerlakken kunnen ook vliegen, maar doen dit enkel bij zeer hoge temperaturen. De maximale leeftijd van volwassen kakkerlakken is zo'n 6 maanden.

Kakkerlakken zijn lichtschuw en alleseters als het gaat om verse en vochtige voedingswaren. De kakkerlak kan wel 10 tot wel 40 dagen zonder voedsel. Verder leven kakkerlakken voornamelijk op warme, donkere en wat vochtigere plaatsen met een temperatuur van zo'n 30°C. Er zijn diverse soorten kakkerlakken die allen hun eigen kenmerken hebben zoals de Amerikaanse kakkerlak, Bruinband kakkerlak, Duitse kakkerlak, Oosterse kakkerlak of Surinaamse kakkerlak.

Kakkerlakken kunnen voor veel overlast of problemen zorgen. Ze bevuilen voedsel en dragen smetstoffen met zich mee zoals salmonellosen, mijten en bacteriën. Daarnaast verspreiden ze een onprettige geur. Daarom is het zaak kakkerlakken te bestrijden of te verdelgen.

Dit wordt gedaan door onder andere naden en kieren af te dichten na de behandeling van kakkerlakken en door middel van andere methoden om kakkerlakken te bestrijden.

Heeft u problemen met of last van kakkerlakken? Laat een specialist uit uw regio een inspectie uitvoeren. Of wilt u meer informatie over kakkerlakkenbestrijding? Neem contact op met een specialist in het bestrijden van kakkerlakken. Dit doet u doormiddel van de postcodezoeker rechts in het menu.

Traas, onbetwist de specialist in het verdelgen, verwijderen of bestrijden van kakkerlakken!

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn
Traas preventieplan