Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Mollen bestrijding

Mollen zijn zeer harde werkers. Dit wordt alleen niet door iedereen gewaardeerd. De enorme hopen die de mollen veroorzaken beschadigen de grasmat. Om dit probleem op te lossen, zullen de mollen bestreden moeten worden. Traas Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden, verjagen of verdrijven van mollen.

Omdat bij het bestrijden, verjagen of verdrijven van mollen niet altijd elke methode gebruikt kan worden, hebben wij verschillende manieren waarop wij de bestrijding, verjaging of verdrijving van mollen kunnen uitvoeren. Het zetten van mollenklemmen in een speeltuin of een recreatiegebied is bijvoorbeeld niet erg veilig en het werken met fosfor waterstoftabletten kan niet wanneer er mensen en/of dieren direct na de bestrijding gelijk weeral in het gebied moeten zijn.

Op deze pagina kunt u alles lezen over welke bestrijdingswijzen wij kunnen toepassen.

Mollenbestrijding door mollenklemmen en/of fosforpillen

Het effectief bestrijden van mollen met klemmen is een bestrijdingsmethode die door onze mollenspecialisten veel wordt uitgevoerd. Nadeel van het werken met mollenklemmen is echter dat het risico op herbevolking altijd blijft. Dit omdat de bestaande gangen door andere mollen in gebruik kunnen worden genomen, waardoor u wederom overlast kunt ondervinden. Positief aan werken met klemmen is, dat het milieu niet belast wordt.

Wilt u in één keer een groter gebied bestrijden dan heeft het werken met fosforwaterstof de voorkeur. Nadeel van deze werkwijze is dat deze niet overal gebruikt kan worden, omdat fosforwaterstofgas zeer giftig is. Na de bestrijding mag het bestreden terrein dan ook een bepaalde tijd niet betreden worden. Gezien het grote risico, dat het gebruik van deze mollenpillen met zich mee brengt, mag deze bestrijdingswijze dan ook enkel uitgevoerd worden door gediplomeerde mensen.

Wilt u meer informatie over mollenbestrijding met klemmen en/of forsorpillen? Klik dan hier (selecteer uw regio)

Traas, onbetwist de specialist in het verdelgen, verwijderen of bestrijden van mollen!

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn
Traas preventieplan