Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Ratten bestrijding

Knaagdieren zoals de bruine rat en zwarte rat kunnen voor veel schade en/of overlast zorgen aan uw producten en/of bedrijfsruimte. Deze knaagdieren moeten namelijk knagen om er voor te zorgen dat hun voortanden niet doorgroeien. Bij overlast van ratten, bestaat daarnaast ook de kans dat ze aan de elektrische bedrading gaan knagen, waardoor er kortsluiting of lekstroom met zelfs brand als gevolg kan ontstaan.

Wetende dat de ratten zich om 4 tot 8 weken voortplant, waarbij ze gemiddeld 4 tot 6 jonge krijgen, die na 2 maanden ook (weer) geslachtsrijp zijn, zal wanneer u hier niets aan doet, de rattenoverlast steeds verder en sneller toe nemen.

Voorkom ratten met ons ongedierte preventieplan

Daarnaast is het zo dat ratten ook nog allerlei ziekten, zoals de ziekte van Weil verspreiden. Deze dieren wilt u dan ook niet aantreffen in uw bedrijf of woonhuis. Het is dus zaak ratten te laten verjagen, verdrijven of bestrijden!
In de vorm van een ongedierte preventieplan werken wij zowel voor bedrijven als particulieren. De meeste contracten bevatten 8 tot 12 controles per jaar.

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn
Traas preventieplan