Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Vlooien bestrijding

Vlooien zijn kleine, donkerkleurige, springende insecten die het leven van dieren, maar ook van mensen zuur kunnen maken. Vlooien zijn bloedzuigende insecten die zich nestelen in de vacht bij uw huisdier. Vlooien leven van bloed dat zij opzuigen. Gevolgen van vlooienbeten zijn irritatie door jeuk en pijn en dus kunnen vlooien voor grote overlast zorgen.

U kunt een vlooienbeet in eerste instantie herkennen doordat u uw huisdier veel zult zien krabben en bijten. Wanneer u dit opmerkt kunt u er vanuit gaan dat u vlooien in huis heeft. Het is op dat moment aan te raden vlooien zo spoedig mogelijk te bestrijden. Er zijn diverse soorten vlooien met hun eigen kenmerken zoals de Kattenvlo en de Vogelvlo.

Een vlo kan namelijk in zeer korte tijd een enorme hoeveelheid eitjes leggen waardoor een plaag kan ontstaan. Naast de vacht van uw huisdier zullen vlooien zich dan ook nestelen in bijvoorbeeld meubels of vloerbedekking. Uiteindelijk maken ze de sprong naar uzelf.

U kunt vlooien bestrijden door kleden en matten uit te wassen op minimaal 60°C of goed uit te kloppen en in de zon te hangen. Daarnaast is het zaak goed te stofzuigen onder zowel plinten en naden als het hondenhok.

Indien u vlooien wilt laten bestrijden of weren door Traas kunt u contact opnemen met een specialist uit uw regio. Dit doet u door middel van de postcodezoeker rechts in het menu. Wanneer u meer informatie wenst over vlooienbestrijding, selecteert u een specialist bij u in de regio en belt u het telefoonnummer van de specialist uit deze regio.

Traas, onbetwist de specialist in het verdelgen, verwijderen of bestrijden van vlooien!

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn
Traas preventieplan