Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Wering van spinnen

Spinnen kunnen een grote last voor u veroorzaken. Vaak zijn ze actief in groepen waardoor ze actief kunnen zijn op meerdere plekken. Het is dus zaak tijdig spinnen te weren voordat het uit de hand loopt. Traas Ongediertebestrijding weert spinnen op een milieuverantwoorde manier! Het schoonmaken zonder spinnenwebben kan u of uw medewerkers heel wat tijd en kosten besparen, daarnaast zorgt u bovendien ervoor, dat uw huis en/of bedrijfspand er representatief uit blijft zien. Een verschil met de insecten is, dat alle spinachtige 8 poten bezitten. Insecten hebben namelijk maar 6 poten.

Uiterlijk van spinnen

Spinnen hebben een kop en borststuk dat vergroeid is. In de kop van spinnen bevinden zich 2 tasters en 2 grote, sterke kaken. Deze kaken hebben puntige gif klauwen met een kanaal dat richting gifklieren loopt. Bij een beet van een spin wordt het gif via het kanaaltje het lichaam van een mijt of insect ingespoten of geperst. Voor mensen is een spinnenbeet ongevaarlijk. Het enige hinder van spinnen voor mensen zijn de spinnenwebben die ze maken.

Leefwijze en ontwikkeling van spinnen

Wielspinnen zijn de bekendste soort spinnen. Ze hebben hun naam te danken aan het wielvormige web dat ze maken. Het web gebruiken ze om hun prooien mee te vangen. Andere soorten vangen hun prooien met trechtvormige webben, een hangmat of een buis. De meesterjagers onder de spinnen maken geen gebruik van webben. Zij achtervolgen of besluiten hun prooi. Wolfspinnen zijn dergelijke meesterjagers. Ze staan vooral bekendheid om hun snelheid.

Wering en preventie van spinnen

Wij werken buitenshuis, zodat u uw huis niet uit hoeft te zijn. Het enige wat er van u verwacht wordt is dat de plaatsen die behandeld moeten worden vrij zijn van spinraggen en vuil. Na de behandeling kunt u gewoon uw ramen zemen. Het is echter verstandig om de eerste 6 weken de behandelde plekken te ontzien. Ons product is transparant en laat dus geen vlekken achter. Bovendien is het 100% biologisch afbreekbaar en heeft het geen negatieve invloed op planten.

Contract

Financieel is het aantrekkelijk om een contract op te stellen voor 1 of 2 behandelingen per jaar gedurende een aantal jaren. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Traas vestiging in uw regio.

Meerdere woningen in uw straat behandelen per dag

Heeft u meerdere woningen in uw straat die op dezelfde dag behandeld mogen worden? Dan hebben wij de volgende interessante kortingen:

- 2 t/m 4 woningen: 5% korting
- 5 t/m 8 woningen: 8% korting
- 9 t/m 15 woningen: 10% korting
- 16 + woningen: 12% korting

Eventueel kunnen wij tuinhuisjes, tuinsets en dergelijke direct mee behandelen, vanaf € 20,-.

Meer informatie over spinnen of de wering ervan?

Heeft u problemen met of last van spinnen? Laat een specialist uit uw regio een inspectie uitvoeren. Of wilt u meer informatie over spinnenwering? Neem contant op met een specialist in het weren van spinnen. Dit doet u door middel van de postcodezoeker rechts in het menu.

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn
Traas preventieplan