Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Het ongediertegarantiefonds

Ideaal voor vakantieparken en woningstichtingen

Naarmate het beter weer wordt, gaan we weer lekker naar buiten en trekken we er met z’n allen weer op uit. Net als insecten en andere beestjes.
Overal is weer gezoem, gesjirp en gefluit te horen. De lente is weer begonnen!
Maar wat nu als die insecten en andere beestjes opeens in uw huis zitten? Of als er een wespennest in uw tuin zit waar de kinderen spelen? Of u komt terug van vakantie en wordt opeens gestoken door vlooien of bedwantsen? Dan bent u waarschijnlijk minder blij.

Traas Ongediertebestrijding helpt u er graag vanaf. We komen direct bij u langs en zorgen dat u snel van uw probleem bent verholpen.


Het Ongediertegarantiefonds

Het ongediertegarantiefonds is een lucratief pakket voor woningstichtingen, vakantieparken en overige instellingen. Bij deelnemers van het ongediertegarantiefonds komen wij voor bepaalde plaagdieren kosteloos langs. Verschillende bedrijven en organisaties maken er al gebruik van en het blijkt zeer effectief te werken. U heeft geen omkijken naar ongedierte en wordt doorgaans (veel) goedkoper geholpen. De kosten kunnen in het servicepakket worden opgenomen.

Snelle service gegarandeerd!

Wanneer u kiest voor het ongediertegarantiefonds, garanderen wij u een snelle service. Wanneer er geen spoed is komen wij op werkdagen binnen 24 uur en in het weekend binnen 36 uur bij u langs. Is er wel spoed, dan staan wij op werkdagen binnen 8 uur op de stoep en in het weekend binnen 12 uur na de melding.

De standaard inhoud van het ongedierte garantiepakket

Het ongediertegarantiefonds bevat standaard de diensten van de bestrijding (in en om de bebouwing) van wespen, vlooien, kakkerlakken, muizen en ratten.

Ongedierte buiten het basispakket zal later tegen 25% korting worden geoffreerd.

Meer informatie over het ongediertegarantiefonds?

Wilt u meer informatie over het ongediertegarantiefonds? Neem dan contact op, of download hier onze folder.

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn
Traas preventieplan