Ongediertebestrijder nodig? Klik hier! Direct contact?
Bel +31(0)88-22 121 22

Ongedierte preventieplan

Voorkomen, beheersen en bestrijden van knaagdieren

Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote en nadelige gevolgen hebben. Dit omdat uw klanten weg zullen blijven, wanneer u (zichtbaar) overlast heeft van muizen, ratten, vliegen, kakkerlakken en/of ander ongedierte.

De kans is groot dat u hierdoor omzet zal mislopen. Onderschat ook de schade aan pand en uw producten niet. Knaagdieren zoals de bruine rat, zwarte rat en huismuis kunnen ook hier voor veel schade zorgen. Deze knaagdieren moeten namelijk knagen om te zorgen dat de voortanden niet doorgroeien. Daardoor veroorzaken ze vaak veel schade aan producten en bedrijfsruimte. Naast knaagschade, zullen producten die zijn vervuild door uitwerpselen en urine ook niet meer verkoopbaar zijn. Voorkomen en/of bestrijden is daarom noodzakelijk.

Genoeg reden om contact op te nemen met Traas ongediertebestrijding om een passend ongediertepreventieplan te maken volgens de AIB-richtlijnen en het probleem aan te pakken of, beter nog, het probleem te voorkomen, d.m.v. weringsmaatregelen.

Het voorkomen en bestrijden van insecten

Insecten zoals bijvoorbeeld vliegen, kakkerlakken en motten bevuilen niet alleen uw product en/of voedsel, maar ze verspreiden ook bacteriën. Bovendien is zichtbare aanwezigheid van deze insecten slecht voor uw imago. Daarom is op tijd ingrijpen en het oplossen van dit probleem niet alleen belangrijk voor u en uw bedrijf, maar ook voor uw omgeving en klanten.

Overlast van insecten kunnen wij op verschillende manieren voorkomen en bestrijden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vliegenlampen, insectenvalletjes, mottenpotten en /of insecten kleefplaten. Wanneer u ons inschakelt zullen wij u daarnaast voorzien van deskundig advies op het gebied van wering en hygiëne, zodat soortgelijke problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Omdat wij werken voor vele verschillende klanten, zoals de voedselindustrie, kantines, ziekenhuizen, snackbars etc., hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor determinatie van uw insecten, evenals het uitvoeren van bacteriologisch onderzoek.

Het leveren van maatwerk (ook voor uw HACCP/BRC/EUROPCAP/GMP certificering)

Wanneer u dus overlast heeft van ongedierte en u wilt dit voorkomen, beheersen en/of bestrijden, dan bent u bij Traas aan het goede adres. Ook wanneer u moet voldoen aan de eisen van o.a. HACCP/BRC/Eurocap/GMP is dit geen probleem. Wij maken graag ‘maatwerk’ voor u.

Onze specialisten komen graag bij u langs voor het maken van een vrijblijvende/vergelijkende offerte. Die u wellicht een grote kostenbesparing kan opleveren!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, download dan hier onze brochure (PDF), of contact op met de Traas vestiging bij u in de buurt.

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn
Traas preventieplan