Traas Ongediertebestrijding Zakelijk

Traas gebruikt de nieuwste methodes en gedegen vakkennis om uw problemen met ongedierte op te lossen en zelfs te voorkomen! Wij doen dit voor het MKB, grootbedrijf en overheden. Wij hebben hoog gekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring en we zijn trots op onze landelijk behaalde certificeringen en keurmerken. Deze kunt u hier bekijken.

Ongediertebestrijding

U kunt bij ons terecht voor het bestrijden van houtaantasters tot het aanbrengen van wering en het opstellen van hygiëne- en ongediertepreventieplannen. Wij zijn al 20 jaar actief in de wereld van de ongediertebestrijding en ongediertepreventie! Door onze landelijke dekking zitten wij altijd dicht bij u in de buurt; wel zo handig als u snel hulp nodig heeft!

Ongediertepreventie

Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote en nadelige gevolgen hebben. Vooral bedrijven die met voedingsmiddelen werken zullen dit probleem zeker kennen. Wij bieden een ongedierte preventieplan en bieden online rapportage. Uiteraard zijn wij uitgebreid gecertificeerd wat belangrijk kan zijn voor auditerende instanties.

Building Care

Dit is een speciale tak van Traas Ongediertebestrijding die zich bezig houdt met bescherming, onderhoud en specialistische taken aan gebouwen. Zoals het oplossen van vochtproblemen, reiniging en het herstellen van hout. Ook brengen we wering aan tegen knaagdieren.

Nature Care

Wij zijn al heel lang actief op het gebied van milieuvriendelijke bestrijding. U moet dan denken aan faunavoorzieningen en vleermuistorens maar ook biologische bestrijding.

Traas Online

Traas Online is een tool waar u hele handige rapportages kunt bekijken en aanbevelingen terug kunt lezen welke uw bestrijder heeft ingevuld.
Lees hier meer over op de pagina Traas online Rapportage

Interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op of bel ons op +31 (0)88-22 121 22.

Social Media

Deel deze pagina op Social Media:

Facebook Twitter LinkedIn